PROACE City Electric fra kr
ekskl. mva
Fastrente 3 år
Fastrente 3 år - kun lagerbiler

Vår minste varebil har blitt elektrisk!

Vi har gleden av å presentere en helelektrisk utgave av populære Proace City! Med nyttig teknologi og smarte løsninger som er skreddersydd for deg med store behov på små flater. 

Vi har lansert flere varebilnyheter i løpet av året, og vi har aldri hatt et mer komplett varebilutvalg enn nå. Benytt anledningen til å komme innom oss og finne modell, variant, størrelse og den motortypen som dekker dine behov best. Velkommen!

Proace City Electric er perfekt for ferdsel både i og utenfor byen, og kommer nå i en helelektrisk utgave! Nå kan du kjøre miljøvennlig og støyfritt til dine oppdrag! 

En smidig varebil med stor kapasitet og god oversikt. Den kan laste to europaller og opptil 728 kg, og trekke 750 kg på henger.

Med Smart Active Vision har du dekket 180 graders synsfelt bak bilen, og med SmartCargo-luka øker du lastelengden med 1,3 meter. Proace City kommer i to lengder, begge med 3-seter.

Proace City er godt under fem meter lang totalt. Likevel får den med seg overraskende mye, både i lengde, høyde og vekt. Med todelte bakdører som åpner seg 180 grader, er det også enkelt å laste bilen med bred truck. 

Behov for ein større varebil?

Sjekk Proace og kontakt oss for tilbod på øvrige bilar!

Toyota Proace er en kvikk og lettkjørt varebil. Den kommer i to forskjellige utstyrsgrader og to ulike karosserilengder: Medium og Lang. Nå finnes den også som helelektrisk utgave, for de som ønsker å velge det miljøvennlige alternativet. Dette gjør den ideell for mange ulike type bedrifter. Uansett hvilken lengde du velger får du imponerende kapasitet og praktiske løsninger. Du kan også velge mellom to karosserityper, fire eller fem dører og forskjellige konfigurasjoner av bakdøren. 

Verdt å vite om Proace:

  • 5 stjerner i Euro NCAPs kollisjonstest
  • Enkelt lastning med bakdører som åpnes 180 grader
  • Smart Cargo-løsning med åpning i bakveggen som gir ekstra lastekapasitet
  • Toyota Traction Select
  • Xenon hovedlys
  • Panorama parkeringsmonitor

Se medlemmene i Proace-familien, og finn den som passer dine behov:

Se flere varebilkampanjer

Toyota Leasing Plus

Med Toyota Leasing Plus får du og ditt firma et enkelt, oversiktlig og trygt bilhold der du samler dine bilholdsutgifter på en månedlig faktura. I Toyota Leasing Plus prisene under er vinterhjul inkludert. I tillegg må det velges to av disse alternativene: Drivstoffkort, Toyota Forsikring eller Serviceavtale i tillegg.

Med Toyota i ryggen

Med en varebil fra Toyota har du alltid en ekstra sikkerhet dersom noe skulle skje med bilen — uansett hvor i Norge du befinner deg.

  • Veihjelp (Eurocare)
  • Fleksible finansieringsløsninger
  • Express service på én time