Service

Steinsprut

Kjøp korrekt frontrute med original kvalitet til din Toyota. Vi har lang erfaring på bilglass og tilbyr reparasjon av frontruter som er skada av steinsprut. I mange tilfeller kan skaden utbetrast på få minutt, men det er viktig at ein kontaktar oss så fort som muleg. Ei skada frontrute er ømfintleg for temperatursvingingar og kan skadast ytterlegare.

Aluminiumsfelger

Ditt valg av Toyota aluminiumsfelger gir deg din personlige signatur. Toyota aluminiumsfelger forteller mye om hvordan du ønsker å uttrykke deg. Med et generøst utvalg i ulike design som strekker seg fra tøft sportspreg til urban eleganse, har du svært mange muligheter til å uttrykke din personlighet og finne et design som passer din smak. 

Smart Repair

Små skader, bulker, merker og riper på bilen er ikke bare stygt, det kan også forårsake rust. Vi kan fikse det på en rask og rimelig måte. Har du en liten ripe eller skade? Ta kontakt med oss så går vi over bilen og identifiserer skaden som kan repareres med Toyota Smart Repair.

TSM er Toyota Service Management

Når bilen din får service hjå eit TSM-sertifisert Toyota-verkstad, får du gleda av verdas mest effektive produksjonssystem (TPS). Hjå Toyota er vi verdensberømte for Toyota Production System (TPS) også kalt Lean. TPS går kort fortalt ut på å produsere det som kunden ønskjer på den raskaste og mest effektive måten med kunden i fokus. TPS omfattar heile verksemda og dens samarbeidspartnere. Det unike ved TPS er at medarbeidarane har ein heilt sentral rolle. TPS tek utgangspunkt i den enkelte medarbeiders kunnskap om dei enkelte arbeidsoppgåver. Medarbeidarane er med på å bestemme korleis arbeidsoppgåvene evt. kan endrast og utførast betre. Det er medarbeidarane sin motivasjon og engasjement for å gjere tinga endå betre, som er drivkraften i TPS.

Gjer det sjølv

Tek du årleg service hjå oss er din Toyota i trygge hender. Det kan allikevel i mellomtida vere nødvendig å etterfylle olje, benytte dekk-reparasjonssett, montere lasteholder og ski/snøbrettholder. Vi viser deg via filmene nedenfor korleis du enkelt kan gjere dette sjølv. Du kan også spørje oss i butikken om råd.