Hjulskift og dekkhotell

Hjulskift personbil - kr 500,-

På tide med sesongbytte? Ta kontakt med oss for avtale på hjulskift til din bil.

Når du kjem inn til oss sjekkar vi at dekka dine er i forsvarleg stand før dei vert sett på bilen. Dersom vi anbefalar at du må bytte dekk, så hjelper vi deg gjerne med bestilling av dette også.

Hugs å ta med både dekk og eventuelle muttere dersom dei er forskjellig frå vinter- og sommerhjul.

Vi skiftar dekka dine raskt medan du ventar og kontrollerer/programmerer dekktrykksensorane i bilen din.

Før du veit ordet av det er du tilbake på vegen og bilen er klar for ein ny sesong.

Ta kontakt med oss for ein dekkprat.

Dekkhotell - frå kr 995,-/pr.sesong

Er tiden inne for å sleppe å stresse med hjulskift 2 ganger i året og finne plass til hjula? Toyota Sogn har i fleire år tilbydd dekkhotell til våre kundar. Dekkhotell inkluderar lett vask, oppbevaring, kontroll av dekk, hjulskift og forsikring. Enklare vert det ikkje. Spør oss for gode tilbod på nye dekk til din bil og vurder vårt dekkhotell. Visste du at på alle nyare personbilar er det eit system for dekktrykkvarsling som reduserar risikoen for uhell, samstundes som det bidreg til mindre dekkslitasje og lågare drivstofforbruk. Ein sensor på ventilen på kvart dekk overvåkar lufttrykket. Denne nullstiller vi til våre dekkhotellkundar.

Me har kompetanse og erfaring for å finne rett dekk til ditt behov, og har kampanjeprisar på dekk! Me samarbeidar med dei leiande dekkleverandørane.

Spør oss for gode dekktilbod på 57 67 66 66 eller via kontaktskjema!

Me har kompetanse og erfaring for å finne rett dekk til ditt behov, og har kampanjeprisar på dekk! Me samarbeidar med dei leiande dekkleverandørane.
Spør oss for gode dekktilbod på 57 67 66 66 eller kontaktskjema!
Tilbod på dekk