Originalservice

Bekymringsfritt bilhold

Din Toyota trenger regelmessig service.

Benytter du Toyota Originalservice en gang i året hos et autorisert Toyota verksted i Norge vil du få nye 12 måneder med vårt veihjelpsprogram; Toyota Eurocare. I tillegg har vi en serviceaktivert garanti, Toyota Relax, når du benytter årlig orginalservice fra Toyota, da kan du oppnå inntil 10 års garanti. Toyota Helsesjekk er også inkludert ved hver eneste service.

Hvorfor velge et Toyota-verksted?

Alle autoriserte Toyota-verksteder har gjennomgått et opplæringsprogram og har det utstyret og den kompetansen som skal til for at din Toyota skal få den servicekvaliteten som trengs. Toyota har utviklet den avanserte Hybrid Synergy Drive (HSD) teknologien og har den ekspertisen som skal til for å gi nødvendig service og oppfølging av denne teknologien.

Toyota helsesjekk

Dette er en oppdatering av bilens programvare, slik at de elektroniske systemene i bilen din til enhver tid er oppdatert. Toyota Helsesjekk er alltid inkludert i originalservice hos Toyota.

Toyota Relax

Ved kjøp av ny Toyota kan du oppnå inntil 10 års garanti med Toyota Relax - en serviceaktivert garanti.

Garantien gis årlig fra år 4 til bilen er 10 år eller i inntil 200.000 km (det som først inntreffer), ved årlig utført Toyota Originalservice hos et autorisert Toyota-verksted i Norge.

Toyota Relax gjelder også brukte Toyota, samt også selv om du ikke har fulgt serviceintervallene hos Toyota tidligere.

Les mer