Nye Toyota Aygo X!

Nedtellingen til lanseringen av Aygo X har begynt. Med et høyreist karosseri, store aluminiumfelger og høy sitteposisjon, er vår kompakte crossover inspirert av en moderne livsstil og tilhørende behov. Utstyrt med en unik to-tonelakk og et spennende design, blir nye Aygo X en tøff og kompakt med med en morsom kjøreopplevelse.

Store muligheter - i en liten pakke

Nye Aygo X oppleves som en høy crossover med egenskapene og smidighetene til en kompaktbil. Den høye sitteposisjonen og den store frontruten gir deg maksimal sikt. Den avanserte S-CVT-girkassen sørger for en lettkjørt bil med smidighet i tett bytrafikk. Det kompakte formatet, kameraer og sensorer gjør det lett å parkere selv på små og trange plasser.

Aygo X gir deg en trygg og behagelig kjøreopplevelse, oversikt og kontroll i tett trafikk.

Tøft utseende

Nye Aygo X har et sterkt og stilig design med to-tonelakk. Smale LED-lykter viser veien videre, mens lyktene bak beholder sin ikoniske AYGO-signatur. Aluminumiumfelger på 18" under de brede skjermbuene gir god kontakt med veien og bidrar til en fin og stabil kjøreopplevelse.

Kupèen er komfortabel både for fører og passasjerer. Smarte detaljer og løsninger finnes overalt, fra diskret tilpassede dekorsømmer i setene til oppbevaringsmuligheter som er laget med tanke på passasjerene.

Av med taket. Vind i håret

Liker du å sitte høyt? Bare vent til du trekker tilbake det smarte kanvas-taket på Aygo X. Opplev en luftig og åpen kjøretur.

Tilpasset deg og din stil

Aygo X er intuitiv å bruke og full av forskjellige funksjoner. Toyota Smart Connect sørger for kontakt via telefonen til multimediaanlegget i bilen. Du kan spille favorittmusikken din på lydanlegget fra JBL. Høyoppløselig skjerm på 9" viser alt det du trenger - skynavigasjon og trafikkinformasjon i sanntid samt nærliggende parkeringsplasser og bensinstasjoner. Fra trafikkorker med full stopp, til å diktere meldinger - Aygo X kan følge opp dine ønsker - både når du er underveis eller du styrer via telefonene din.

Hvordan vil du krydre?

Vi gir deg Aygo X i fire krydderinspirerte lakkfarger. Finn den som passer deg best. Du får den i en flammende frisk Chilli Red, en eventyrlig Cardamon Green, en livlig og original Juniper Blue eller en sofistikert Ginger Beige. Uansett hvem du er, så finner du en farge som kler akkurat deg. Fargene i interiøret er harmonisk koordinert med lakkfargene for å skape et gjennomført inntrykk. Her er det bare å føle seg frem etter smak og behag.

Bli blant de første som får nyhetene om Aygo X! Abonner på vårt nyhetsbrev, og vi gir deg den siste informasjonen først.