Velkommen til Varebildager 22. september - 1. oktober. 

Ny varebil? Spør oss for gode tilbod og avtal gjerne prøvekøyring med oss!

Vi hjelper deg med å finne modellen som er perfekt for dine behov, enten det skal vere stor varebil, liten, firehjulstrekk, eller elektrisk varebil. Med varebil frå Toyota har du heile vårt serviceapparat i ryggen, med Express Service og rask levering av deler over hele landet.

Finn din favoritt og sjekk det gode leasingtilbodet vi har på fleire av våre modeller. Kom gjerne innom oss for ein bilprat og prøvekøyr våre varebilar.

Nyheten Proace City 4x4

Proace City med 4x4 har selvsagt fremkommelighet som sitt sterkeste trumfkort. Proace City Lang er modellen som leveres med 4x4. Inkludert Smart Cargo er lasterommet på 4,3m3 og det gir plass til kolli opp til 3,4 meters lengde. Rommet gir plass til 2 Europaller. Nyttelasten er 785 kg og bilen kan trekke tilhengervekter opp til 1.200 kg. Proace City 4x4 gir også mulighet for forskjellige løsninger for taklast med tillatt vekt opp til 100 kg. i tillegg er det meget god komfort i kupèen.

Fra kr.
Fastrente i 3 år

* Pris er klargjort og levert Kaupanger. Ta kontakt med oss for å bygge tilbod på kjøp og leasing etter ditt behov. Vi tilbyr finansiering, forsikring og samlefaktura for eit enkelt bilhald for ditt firma. Avbildet modell kan ha ekstrautstyr. Vi tar forbehold om skrivefeil.

Proace City

Proace City kommer i to lengder, begge godt under fem meter. Likevel får den med seg overraskende mye, både i lengde, høyde og vekt. Innerskjermene er slanket ned, slik at du får plass til to europaller på tvers i lasterommet. Med todelte bakdører som åpner seg 180 grader, er det også enkelt å laste bilen med bred truck.

Proace City lar deg også velge mellom tre utstyrsnivåer og tre motorer, slik at du får din perfekte arbeidspartner. Men uansett lengde og utstyrsgrad, byr varebilen på smarte løsninger, lett kjørbarhet og høy komfort.

Fra kr.
Toyota Leasing Plus fra kr.
Eks Leasing Plus med kr 60.000 i forskot
Fastrente i 3 år

* Priser inkluderar metallic lakk. I tillegg må det velgast to av desse alternativene i Leasing Plus: drivstoffkort, Toyota Forsikring eller Serviceavtale. Alle priser er ekskl. mva. *Gjelder ved Leasing Plus via Toyota Financial Services. Basert på 36 mnd bindingstid, 45 000 km. Startleie inkl etabl.gebyr 60.000,-. Totalkostnad 113 820,-. Ved Toyota Leasing Plus må to av disse tilleggstjenestene være med: Serviceavtale, Drivstoffkort, Dekkhotell eller Toyota Forsikring. Kostnader til disse kommer i tillegg. Tilbudet gjelder kun ved leasing gjennom firma. Avbildet modell kan ha ekstrautstyr. Vi tar forbehold om skrivefeil.

Proace 

Proace er kvikk og lettkjørt. Den kommer i tre utstyrsgrader og to ulike karosserilengder Medium og Lang, og er derfor ideell for alle type bedrifter. Uansett hvilken lengde du velger får du imponerende kapasitet og praktiske løsninger. Velg også mellom to karosserityper, fire eller fem dører og forskjellige konfigurasjoner av bakdøren. Bilen kommer med bakdører som kan åpnes 180 grader og gjør lastingen enklere og Smart Cargo-løsning med åpning i bakveggen som gir ekstra lastekapasitet.

Fra kr.
Spør oss for leasingtilbod!
Fastrente 3 år*

* *Priser er veil. levert Kaupanger. For leasingtilbod ta kontakt så lagar vi eit forslag utifrå dine behov! Avbildet modell kan ha ekstrautstyr. Vi tar forbehold om skrivefeil.

Proace 4x4 

Varebilfavoritten Proace er nå tilgjengelig med firehjulstrekk som gjør det enklere å komme seg frem på bratte og glatte veier. Dette er perfekt for arbeid utenfor byens gater. Det svært lette påbygget sørger for klassens desidert beste nyttelast på hele 1400 kg. I tillegg kan den trekke tilhenger på hele 2500 kg.

Fra kr.
Spør oss for leasingtilbod!
Fastrente 3 år

* Priser er veil. levert Kaupanger. For leasingtilbod ta kontakt så lagar vi eit forslag utifrå dine behov! Avbildet modell kan ha ekstrautstyr. Vi tar forbehold om skrivefeil

Proace Electric

Endelig har Proace-familien fått et helelektrisk familiemedlem med en elektrisk varebil. Proace Electric har som mål å gjøre arbeidshverdagen enklere for bedrifter og organisasjoner som er avhengige av å kunne bruke varebilen i bykjernen og for dem som ønsker lave drivstoffkostnader.

Den elektriske varebilen leveres med batteri på 75kWt av litium-ion typen, dette gir en rekkevidde på opptil 314 km (wltp)*. Det er tilrettelagt for oppkobling mot hurtigladere, eller via kabel som følger bilen til ladeboks eller stikkontakt, slik at du har strøm når du trenger det.

Proace Electric kommer i medium og lang karosserilengde, samt to utstyrsnivåer: Basic og Comfort. Lasterommet strekker seg fra 5,3m³ for medium og 6,1 m³ for den lange versjonen. I tillegg har den alle de gode og praktiske egenskapene til Proace, som et firkantet og romslig lasterom og mange små og praktiske varerom for mindre kolli.

Fra kr.
Spør oss for leasingtilbod!
Fastrente i 3 år

* Priser er veil. levert Kaupanger. For leasingtilbod ta kontakt så lagar vi eit forslag utifrå dine behov! Avbildet modell kan ha ekstrautstyr. Vi tar forbehold om skrivefeil.

Hilux Invincible-X SR+

Med 2,8 l motor og 500 NM dreiemoment.

Toyota Hilux er den ultimate pickupen for deg som trenger kraft og styrke. Den røffe konstruksjonen er tilpasset alle slags jobber, utfordringer eller utflukter. Ingenting kan stoppe Hilux. Med en sterk, effektiv motor og hengervekt opp til 3,5 tonn, har Hilux kapasitet til å flytte det meste. En ny 2,8 liters dieselmotor utvikler 204 HK (DIN) og leverer dreiemoment opp til 500Nm. Med akselerasjon fra 0 til 100 km/t på 10 sekunder blank, er den mest kraftfulle Hilux hittil.

Kupeen er laget i kvalitetsmaterialer som er satt sammen med den nyeste teknologien for å maksimalisere komforten. Som første pickup har Hilux et elektroniske kontrollsystem for å redusere hopp og sprett, og sikrer en komfortabel kjøreopplevelse. 

Fra kr.
Toyota Leasing Plus fra kr.
Leasingeks. med kr 60.000 forskot. Føreset leasingplus.
Fastrente i 3 år

Alle priser er ekskl. mva. *Gjelder ved Leasing Plus via Toyota Financial Services. Basert på 36 mnd bindingstid, 45 000 km. Startleie inkl etabl.gebyr 60 000,-. Totalkostnad 149 820,-. Ved Toyota Leasing Plus må to av disse tilleggstjenestene være med: Serviceavtale, Drivstoffkort, Dekkhotell eller Toyota Forsikring. Kostnader til disse kommer i tillegg. Tilbudet gjelder kun ved leasing gjennom firma. **Veil.pris lev. Sogn inkl. frakt, lev. og reg.omk. Forbruk blandet kjøring, CO2 og NOx: fra 0,70 l/mil, fra 185 g/km, fra 16,2 mg/km. Avbildet modell kan ha ekstrautstyr. Vi tar forbehold om skrivefeil.

Land Cruiser

2,8 l motor med 500 NM dreiemoment.

Ikonet Land Cruiser er den originale SUVen med nesten 70 års erfaring innebygd i hvert eneste eksemplar. Nå er legenden enda råere - både å kjøre og å se på. Den nye Land Cruiser har fått et mer moderne og robust eksteriør. Alle forandringene har en klar hensikt. Det starter med panseret som er formet slik at føreren får bedre oversikt midt foran bilen. Lyktene og luftinntakene er plassert høyere for å gi maksimal beskyttelse og vadedybde. Videre kommer den nye og oppgraderte versjonen blant annet med en råsterk 2,8 liters dieselmotor, Stopp & Start-teknologi, oppgradert multimediasystem og forbedrede aktive sikkerhetsteknologier i Toyota Safety Sense.

Fra kr.
Toyota Leasing Plus fra kr.
Leasingeks. med kr 60.000 forskot.
Fastrente i 3 år

Alle priser er ekskl. mva. *Gjelder ved Leasing Plus via Toyota Financial Services. Basert på 36 mnd bindingstid, 45 000 km. Startleie inkl etabl.gebyr 60 000,-. Totalkostnad 185 960,-. Ved Toyota Leasing Plus må to av disse tilleggstjenestene være med: Serviceavtale, Drivstoffkort, Dekkhotell eller Toyota Forsikring. Kostnader til disse kommer i tillegg. Tilbudet gjelder kun ved leasing gjennom firma. **Veil.pris lev. Sogn inkl. frakt, lev. og reg.omk. Forbruk blandet kjøring, CO2 og NOx: fra 0,75 l/mil, fra 71 g/km, fra 41,2 mg/km. Avbildet modell kan ha ekstrautstyr. Vi tar forbehold om skrivefeil

Toyota Professional

Toyota Professional er et spesialtilpasset utvalg av produkter og tjenester som er utviklet for å støtte profesjonelle virksomheters behov med den kvaliteten som forventes.

  • Trenger du en varebil mens vi jobber på din? Vi har låne-og leiebiler som hjelper deg med å holde hjulene i gang.
  • Vi garanterer å gjennomføre avtalte servicer og vedlikehold på 60 minutter eller mindre.
  • Rask levering av originaldeler fra vårt omfattende sentrallager i Drammen.
  • Vår veihjelp inkluderer mobile verksteder og reparasjon av bilen for å få den i kjørbar stand igjen så raskt som mulig, 12 måneder inkludert i prisen.
  • Legendarisk driftssikkerhet.