Eldre bil enn 10 år? Sjekk vår økonomiservice!

Er bilen din eldre enn 10 år? Sjekk våre pakkeprisar til økonomipris!

Økonomiservice 10+ er eit smart vedlikehaldsprogram for person- og varebiler eldre enn 10 år, der vi skiftar olje og oljefilter, samt kontrollerer bilen elles.

Skal du også ha PKK? Då kan du få service og EU-kontroll (PKK) samstundes, raskt og effektivt for deg, hyggeleg for lommeboka. Vi utfører ein EU-kontroll  og økonomiservice samstundes, så blir det meir effektivt og rimeleg for deg med eldre bil.

Økonomiservicepersonbil +10årPris*
PKKAlle personbilar u/3,5tkr 1.095,-
Økonomiservicepersonbil + 10årkr 2.490,-*
PKK og Økonomiservicepersonbil + 10årkr 2.990,-*
Økonomiservicevarebil + 10årkr 3.490,-*
PKK og Økonomiservicevarebil + 10årkr 3.990,-*

Under ein EU-kontroll blir bilens tekniske tilstand kontrollert for å sikre at køyretøyet er forskriftsmessig i orden når det gjeld trafikktryggleik og miljø.

Det er ei rekke kontrollpunkt som blir gått igjennom under ein kontroll. Tryggleiksdelen består mellom anna av lys, sikt og bremsar. Miljødelen inneheld kontroll av støy og avgasser.

* Ved Økonomiservice skiftar vi olje og oljefilter, og kontrollerer viktige punkt relatert til drift og funksjon av bilen din i.h.t. sjekkliste. Vi nyttar deler med original kvalitet, og denne servicen gjeld alle bilmerker. Vi gir deg ein konkurransedyktig pris på eventuelle utbetringar, og tek kontakt med deg i forkant for å avtale ev. tillegg.

Reparasjon av eventuelle manglar eller utbetringar i forbindelse med service og EU-kontroll er ikkje inkludert i prisen.

Bestill økonomiservice